Aristic Reis

Over ons

Aristic Parfums

Aristic Parfums is een exclusief parfumhuis dat mannen helpt hun leven te leiden zonder spijt. De filosofie achter Aristic is dat geuren krachtige emotionele en mentale effecten kunnen hebben, en dat het gebruik van de juiste geuren kan bijdragen aan een positievere mindset en een grotere levensvervulling.

Het merk gebruikt een exclusieve geurgebaseerde methode om de psychologische prestaties te verbeteren, om mannen te helpen de juiste geuren te vinden die bijdragen aan sterk leiderschap, loyaliteit en ambitie. Aristic gelooft dat dit hen kan helpen hun levensdoelen te bereiken en hun algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Aristic Founders Parfum

Mijlpalen

Aristic Heldenreis

Aristic Smell Parfum

Mijlpaal 0 - Augustus 2020

Neven die samen hun ambities in de parfumwereld gingen nastreven en deze koppelden aan hun interesses: geur, stoïcisme en psychologie. Samen gaan zij met jou de heldenreis bewandelen om impact te maken op jezelf en je omgeving.

Mijlpaal I - Oktober 2021

Na intensieve samenwerking met de parfumeur landden in oktober de eerste geurtesters. In de samenstelling van de geur is gekozen voor exotische en luxueuze ingrediënten. Dit is het eerste fysieke product na maandenlang visualiseren van de geur die Ambition symboliseert.

Aristic Parfum Samples

Mijlpaal II - April 2022

Voor Aristic is het belangrijk dat de gemeenschap betrokken wordt bij het ontwikkelingsproces. Daarom zijn we met geurexperts om de tafel gaan zitten om samen tot de ultieme formule te komen. Roos Lubbers heeft hier met haar jarenlange ervaring en sublieme neus een sterke bijdrage aan geleverd. Verschillende experts uit de nichegemeenschap hebben inzichten gegeven in de geurbeleving die zijn opgenomen in de definitieve versie van Ambition. Ze worden bedankt voor het delen van hun passie voor geur.

Mijlpaal III - Januari 2023

Samen met het team van Aristic was het een geweldige ervaring om een ​​shoot in Parijs te doen. De schoonheid en elegantie van Parijs passen goed bij de kernwaarden van Aristic. Anthony als model en Giel als creatief directeur brachten de geest van Ambition echt tot leven. De shoot in Parijs was een groot succes en Aristic kijkt ernaar uit om in de toekomst meer van dit soort campagnes te doen.

Anthony in Paris
Aristic Event Launch

Milestone IV - Juli 2023

Het lanceringsevenement van Aristic Parfums markeerde de introductie van hun nieuwe geur, Ambition Parfum. Sprekers betraden het podium om inzichten over het parfum te delen, waarbij ze de unieke mix van geuren en het verhaal achter de creatie ervan beschreven. Het evenement maakte de aanwezigen enthousiast om het boeiende Ambition Parfum en zijn inspirerende reis te ervaren.

Milestone V - June 2024

We hebben een geweldige shoot gehad in Dubai, allemaal dankzij Stijn en Jonna. Hun creativiteit bracht de levendige energie van Dubai tot leven en paste bij de geest van onze geur. Deze shoot verbond ons parfum met de roots en maakte de ervaring echt speciaal.

Dubai shoot tower
nl_NL_formalNL