Contact

Neem contact op

Hoe kunnen we helpen?

Vertel ons meer over je behoeften en hoe wij jou kunnen helpen. Wij nemen contact met je op en doen ons best om je te helpen.

Mail

info@aristicparfums.nl

Adres

Provincialeweg 144
Veldhoven, 5503 HK

Informatie

KVK nummer: 76701468
BTW nummer: NL860759416B01

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1-3 werkdagen te bezorgen. Mocht het onverhoopt langer duren, dan informeren wij je uiteraard.
Wij bieden gratis verzending voor bestellingen binnen Nederland en België. Voor andere landen gelden de verzendkosten voor dat land.
Ja, dat is mogelijk. Je kunt het binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling gratis retourneren. Zorg ervoor dat het product onbeschadigd en ongeopend is. Als je een product wilt retourneren, kan je ons een e-mail sturen op info@artisticparfum.com. Wij helpen je graag.
Wij accepteren iDeal, creditcard (Mastercard en Visa) en PayPal. Betalen via iDeal is de meest gebruikte betaalmethode onder onze klanten. Het is snel, veilig en gemakkelijk.
Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om online een parfum te kopen zonder het eerst geroken te hebben. Daarom bieden wij bij de bestelling een tester van de geur aan. Zo kun je de geur eerst thuis testen voordat je het product opent en niet meer kunt retourneren.
Ja, al onze parfums zijn dierproefvrij en we gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Wij vinden het belangrijk om geen schade aan te richten aan dieren en de natuur.
Indien je vraag niet wordt beantwoord in onze FAQ, kan je contact met ons opnemen via de chat op onze website of via ons e-mailadres info@artisticparfum.com. Wij streven ernaar om binnen 24 uur op de bericht te reageren. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.
Je kan bestelling annuleren door contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Vermeld de ordernummer en geef aan dat je de bestelling wilt annuleren. Indien de bestelling nog niet is verzonden, zullen wij deze voor je annuleren en het betaalde bedrag terugbetalen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt. Als de bestelling al is verzonden, kan je deze retourneren volgens ons retourbeleid.
Als je niet tevreden bent met de bestelling of er is iets misgegaan, kan je deze retourneren volgens ons retourbeleid. Neem contact op met onze klantenservice om een ​​retour aan te vragen. Vermeld je ordernummer, de reden van retour en of je een vervangend product of geld terug wilt ontvangen. Wij geven je dan instructies over hoe je de producten kunt retourneren.

Zorg ervoor dat je het product onbeschadigd en in de originele verpakking retourneert. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, storten wij het betaalde bedrag terug via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag op je rekening verschijnt.
nl_NL_formalNL