Voorwaarden

Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop en aankoop van producten via onze website, aristicparfums.nl.

Producten gekocht op aristicparfums.nl worden verkocht door Aristic Parfums, een bedrijf geregistreerd in Eindhoven, Nederland.

Aristic Parfums biedt op aristicparfums.nl producten exclusief aan eindgebruikers aan. Bijgevolg behoudt aristicparfums.nl zich het recht voor om bestellingen van personen die producten willen kopen voor professionele of zakelijke doeleinden niet uit te voeren.

Deze Algemene Voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd. Herziene voorwaarden zijn van kracht op de datum van publicatie op aristicparfums.nl.

Telkens wanneer een bestelling wordt geplaatst, wordt de Koper gevraagd te bevestigen dat hij of zij de op die dag geldende Algemene Voorwaarden aanvaardt. Door het bestelformulier in te dienen, erkent en gaat de Koper ermee akkoord volledig gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden.

Prijs

De prijzen van onze producten zijn uitgedrukt in euro’s. Ze zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Alle bestellingen dienen in euro's betaald te worden.

Bestellingen die naar landen buiten de Europese Unie en de overzeese departementen en gebiedsdelen van Nederland worden verzonden, kunnen onderworpen zijn aan douanekosten, lokale belastingen, invoerrechten en overheidsbelastingen die niet de verantwoordelijkheid zijn van aristicparfums.nl. Als dergelijke extra kosten van toepassing zijn, moeten deze worden gedragen door de koper, die als enige verantwoordelijk is voor het indienen van alle noodzakelijke retourzendingen en het doen van alle noodzakelijke betalingen aan de bevoegde autoriteiten en instanties in het betreffende land.

aristicparfums.nl behoudt zich het recht voor om haar prijzen op ieder moment te wijzigen. De producten worden echter gefactureerd op basis van de prijzen die gelden op het moment van registratie van de bestelling, onder voorbehoud van hun beschikbaarheid.

Beschikbaarheid

Onze producten worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de voorraad.

aristicparfums.nl zal de Koper zo spoedig mogelijk na het plaatsen van een bestelling per e-mail informeren indien een besteld product niet op voorraad is. Indien een product niet leverbaar is, kan de bestelling door aristicparfums.nl worden geannuleerd.

Betaling

Betaling kan uitsluitend plaatsvinden via de op de website van de ondernemer aangeboden betaalsystemen en -methoden. Eventuele kosten voor betaling zijn voor rekening van de consument. De consument is verplicht te betalen op de wijze die partijen zijn overeengekomen.

Levering

Producten worden door aristicparfums.nl verzonden naar het afleveradres dat de Koper bij het plaatsen van zijn/haar bestelling heeft opgegeven.

Leveringen in Nederland en internationale leveringen worden uitgevoerd door UPS, DHL, PostNL of een andere gerenommeerde vervoerder.

De bezorgkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen bezorgmethode en verschijnen in het totaal te betalen bedrag. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de omvang van de bestelling, de geografische locatie waar de bestelling afgeleverd moet worden en de gekozen bezorgmethode.

Na het afrekenen wordt er een trackingnummer naar de koper gemaild. Vervolgens kan de Koper zijn/haar pakket volgen van verzending tot levering.

De Koper moet alle goederen op het moment van levering onderzoeken en ervoor zorgen dat eventuele schade of tekorten schriftelijk worden vastgelegd op de afleverbon van de vervoerder. Declaraties dienen vervolgens binnen 72 uur telefonisch of per e-mail bij aristicparfums.nl te worden ingediend.

Retourbeleid

Mocht de koper niet tevreden zijn over een gekocht product, dan ruilt aristicparfums.nl dit graag om voor een ander artikel.

Artikelen moeten door de koper worden geretourneerd in hun originele, ongebruikte staat en verpakking binnen veertien (14) dagen na de datum waarop de bestelling is ontvangen, met een kopie van de factuur bijgevoegd. Goederen moeten na contact worden geretourneerd naar het door de klantenservice opgegeven adres.

Verzend-, verpakkings- en andere kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Artikelen die beschadigd of incompleet zijn, worden niet geruild en worden geretourneerd zoals ze zijn, op kosten van de koper.

Er wordt geen ruil meer aangeboden zodra het label is verwijderd.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten, inclusief auteursrecht, op de website aristicparfums.nl en de inhoud ervan, inclusief teksten, commentaren, illustraties en afbeeldingen, zijn wereldwijd beschermd en voorbehouden.

Elk ander gebruik van de website dearisticparfums.nl of de inhoud ervan zonder voorafgaande toestemming van aristicparfums.nl wordt beschouwd als een inbreuk op onze rechten en kan leiden tot juridische stappen op grond van wet- en regelgeving op het gebied van intellectueel eigendom.

Betrouwbaarheid

De te koop aangeboden producten voldoen aan de geldende Nederlandse wet- en regelgeving. Kopers in andere landen zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van informatie bij hun lokale autoriteiten over de import of het gebruik van de bestelde producten.

Persoonlijke informatie

De Koper wordt ervan op de hoogte gebracht dat alle persoonlijke gegevens en informatie die wordt verzameld wanneer hij of zij bestellingen plaatst, door aristicparfums.nl zullen worden behandeld met als enig doel dergelijke bestellingen te verwerken. In geen geval mag het voor enig ander doel worden gebruikt.

Allergie

Als u last heeft van huidallergieën of allergisch bent voor parfums, koop dan geen Aristic Parfums. Houd er bovendien rekening mee dat parfums bij gebruik in combinatie met de zon huidallergieën kunnen veroorzaken. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele allergische reacties die voortvloeien uit het gebruik/dragen van Aristic Parfums gekocht via deze site. We hebben er veel zorg aan besteed om ingrediënten te gebruiken die voldoen aan de normen van de parfumindustrie.

Toepasselijk recht / geschillen

Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland. Alle geschillen vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken binnen de jurisdictie van het Nederlandse Hof van Beroep.

nl_NL_formalNL